Expo overzicht

Kom ons bezoeken op de ADI Expo!

We zijn al volop gestart met de organisatie van de 2019 editie en kijken er samen met de reeds aangemelde fabrikanten naar uit om u weer te mogen ontvangen.

Zet 11 april alvast in uw agenda en we houden u regelmatig op de hoogte van onze plannen.

Graag tot op 11 april!

Met vriendelijke groet,
Het ADI Nederland team

De Eventlocatie

Na verscheidene jaren in de regio rond Utrecht verhuist onze jaarlijkse ADI Expo dit jaar naar het Taets - Art and Event park te Zaandam. Deze prachtige eventlocatie in de regio rond Amsterdam is makkelijk bereikbaar, via de kortbij gelegen A8 en A10 en biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.
Naast de eenvoudige bereikbaarheid kan ook het unieke karakter van deze locatie een leuke extra reden zijn om onze ADI Expo te bezoeken.

Taets - Art and Event park
Een unieke evenementenlocatie gevestigd in wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Amsterdams Noordzeekanaal.
De gebouwen van Taets maken deel uit van het industriële erfgoed op het Hembrugterrein, een monumentaal industrieterrein daterend uit 1897. De unieke panden op dit historisch terrein zijn bovendien van alle gemakken voorzien, bij uw bezoek aan de ADI Expo kunt u dus genieten van de heerlijke catering, een seminar in één van de “state of the art” vergaderzalen en bij mooi weer zelfs van een drankje in het groene buitengedeelte.

Taets Art & Event Park
Hemkade 16, 1506 PR Zaandam
Amsterdam -Zaanstad

Editie 2018

De 2018 editie van de ADI EXPO vond plaats op 12 april in het hotel Van der Valk A12 te Utrecht. Tijdens de dag konden beveiligingsinstallateurs zich laten bijpraten over de nieuwste producten en uiteenlopende seminars en live demonstraties bijwonen.

Meer dan veertig fabrikanten toonden hun nieuwste producten op het gebied van inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking en brandbeveiliging. “Met de Expo willen we onze klanten de kans geven rechtstreeks contact te hebben met fabrikanten en kennis op te doen over nieuwe producten die op korte en lange termijn op de markt komen”, zegt Koen de Rooij, Country Sales Leader van ADI in Nederland. “Het seminarprogramma biedt extra diepgang en daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken.”

In totaal mochten we tijdens de ADI Expo in 2018 meer dan 250 bezoekers ontvangen op de locatie in Vianen.

Foto's

Video's

Twitter

Expo vindt plaats op:

11 april 2019
Taets Art & Event Park

Resterende tijd om te registreren