Expo overzicht

Kom gauw terug voor meer informatie over de 2019 editie van de ADI Expo!

tbc

tbc

Editie 2017

De 2017 editie van de ADI EXPO vond plaats op 11 mei in het gloednieuwe hotel Van der Valk A12 in Utrecht. Tijdens de dag konden beveiligingsinstallateurs zich laten bijpraten over de nieuwste producten en uiteenlopende seminars en live demonstraties bijwonen.

Meer dan veertig fabrikanten toonden hun nieuwste producten op het gebied van inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking en brandbeveiliging. “Met de Expo willen we onze klanten de kans geven rechtstreeks contact te hebben met fabrikanten en kennis op te doen over nieuwe producten die op korte en lange termijn op de markt komen”, zegt Koen de Rooij, Country Sales Leader van ADI in Nederland. “Het seminarprogramma biedt extra diepgang en daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken.”

Gastspreker was de bekende ex-profvoetballer en wedstrijdanalyticus Jan van Halst. Hij sprak over de paralellen tussen voetbal en het bedrijfsleven. Bij zowel voetbalclubs als bedrijven wordt het succes immers bepaald door samenwerking en teambuilding.

In totaal mochten we tijdens de ADI Expi in 2017 meer dan 220 bezoekers ontvangen op de locatie in Vianen.

Foto's

Video's

Twitter

Expo vindt plaats op:

11 april 2019
tbc

Resterende tijd om te registreren